Inovatie

Anton Ullrich a preluat o afacere de familie si si-a folosit ideile pentru a imbunatati instrumentele de masurat. In 1865 in timp ce se uita la un tamplar cum facea un metru de lemn, Anton a conceput o metoda pentru a imbina mai multe sectiuni de metru de lemn pentru a forma un instrument de masura imbunatatit, ulterior denumit Ullrich Hinged Rule.

 

Despre noi

STABILA - Producator german de unelte de masurat. Produsele noastre fac parte din alegerile profesionistilor din intreaga lume. Instrumentele de masurat de precizie executa o sarcina mai repede, mai usor si produce mai mult profit. Toate produsele noastre sunt testate si durabile; construite pentru a rezista mediului real de munca fara a reduce din performanta si acuratetea asteptata si meritata de mester.

 

 Avantaje

Raportul calitate/preţ este un factor important în alegerea unui produs, mai ales dacă este nevoie să fie folosit frecvent. Practic, veţi plăti mai puţin pe un produs de calitate cu o durata mare de utilizare .

 

Importator

Stabila nivele cu bula, nivele cu laser, telemetre, metri, rulete si accesorii.
PENTAGON ROMANIA importator exclusiv in Romania a produselor marcii germane.

Instrumente de măsurare pentru adevăraţii profesionişti - STABILA - LA-P+L

 


Nivele punct si linie laser tip LA-P+L - STABILA

 
  LA-P+L Stabila   
 
 
 Descriere:
• 2 lasere intr-o singura unitate;
• sistem optic de foarte buna calitate;
• pendul de precizie cu franare de curenti turbionari;
• carcasa rezistenta la soc;
• modul cu laser punctiform.
Pur si simplu asezati unitatea pe pamant sau fixati-o in perete cu un cui, dati-i drumul si sunteti gata sa incepeti: nivelare orizontala cu laser puntiform – de jur imprejur datorita usurintei cu care se roteste corpul nivelei cu mana. Nivelare verticala folosind prisma refractanta Penta prin rotirea manuala a acesteia sau laserul liniar care produce o linie laser vizibila, verticala. Produce in intregime planuri de referinta orizontale si verticale. Pe scurt: LA-P+L este recomandat chiar si pentru masuratorile dificile atat in interior cat si in exterior. 
Modul de operare:foarte usor, nu necesita asamblare.
Nivelare: autonivelarea suprafetelor drepte sau inegale de pana la ±5°;
Putere de iesire: cel mai inalt nivel de luminozitate a razei (635nm);
Functie punctiforma: o mare varietate de aplicatii in interior sau exterior, nivelare cu usurinta de jur imprejur intorcand unitatea in jurul axei sale;
Cu functie liniara: o linie precisa, vizibila cu usurinta pe perete sau in tavan;
Masurarea: foarte compacta si mobila;
Pentru utilizare: pe orice suprafata de baza, agatat de perete (necesita un cui sau un tripod/ adaptor disponibil ca si accesoriu).
Siguranta: bula de control si sistemul de intrerupere automat sunt garantia faptului ca nu vor exista masuratori gresite. Bula indica faptul ca inclinarea aparatului este in marja de autonivelare.Odata ce atinge marginile, este iesit din interval, totodata laserul pulseaza.
Protectie: capitonare la transport si carcasa de protectie din cauciuc.
Protectie in cazul vremii nefavorabile: protectie in cazul stropirii asfel ca unitatea sa fie folosita in exterior.
Distanta acoperita: vizorul integrat si tinta plana (disponibila ca accesoriu) fac unitatea sa fie operabila in modul punctiform la o distanta de 80m (o raza de 40m), iar liniar pe 10 m.
Energia: unitatea functioneaza si pe baza de baterii de acumulator.
Pret: foarte bun/ randament.
Caracteristici tehnice:
• putere la iesire <1mW;
• lungimea razei laser 635nm;
• raza de actiune pentru autonivelare ±5°;
• precizia nivelarii ±0.3mm/m;
• timp de nivelare <5 sec.;
• distanta 40m punctiform si 10 m liniar.
• durata de viata a bateriilor este de 30 ore
• baterii incluse 3*AA sau acumulatori
Functii laser:
• functie punctiforma;
• functie liniara;
• unghi de 90° cu ajutorul prismei;
 
Setul contine nivela tip LA-P+L, prisma, ochelari pentru marirea gradului de vizibilitate cu pana la 50 % a razei laser, metru pliant si o tinta plana, toate intr-o cutie din material plastic tip valiza.
Art. Nr.
14144

Declaratie de conformitate

Instructiuni engleza