Set 4 nivele Stabila 130 ani

Instrumente de măsurare pentru adevăraţii profesionişti - STABILA

Nivelele cu bulă de aer STABILA – principiul fundamental al preciziei: Ajustate cu precizie milimetrică şi bine fixate

În cazul nivelelor STABILA cu bulă de aer, în procesul de producţie, nivelele, suporturile de fixare a nivelei şi suprafeţele de măsurare ale profilului sunt ajustate la o compatibilitate perfectă şi sunt bine îmbinate cu răşină sintetică. Doar astfel se garantează că toate componentele sunt bine ajustate şi fixate şi nivela cu bulă de aer poate oferi măsurători precise chiar şi după mulţi ani.

Tehnologia de montare STABILA: Tehnologia specială de montare asigură precizie de durată. Cele trei elemente sunt îmbinate pentru totdeauna printr-un proces special de turnare. Astfel vă puteţi baza pe nivela dumneavoastră cu bulă de aer o viaţă întreagă. Acesta rămâne precisă ca în prima zi. Fără reajustare, fără îndoieli. Întotdeauna măsurări precise – chiar şi în cele mai dure condiţii pe şantier.

Set aniversar de 4 nivela cu bula - 1889 Edition 100 Set Stabila

  1. Nivela cu 1 bula orizontala si una verticala, de 100 cm, de culoare neagra, cu o precizie de 0.5 mm/m pentru masurari normale si 1 mm/m pentru masurari suspendate, cu o suprafata de masurare.
  2. Nivela cu 1 bula orizontala si una verticala, de 60 cm, de culoare galbena, cu o precizie de 0.5 mm/m pentru masurari normale si 1 mm/m pentru masurari suspendate, cu o suprafata de masurare.
  3. Nivela cu 1 bula orizontala si una verticala, de 40 cm, de culoare alb-gri, cu o precizie de 0.5 mm/m pentru masurari normale si 1 mm/m pentru masurari suspendate, cu o suprafata de masurare.
  4. Mininivela cu 1 bula orizontala, de 6,5 cm, culoare galbena, cu o precizie de 6,5 cm, cu o suprafata de masurare.

Setul este livrat intr-o cutie din carton lucios.

STABILA produce instrumente de masura profesionale din 1889!

 

• 10 ani garanţie.


Set 4 nivele cu bula Editie aniversara STABILA 130 ani

 
 1889 edition set4 100cm
 
 
 
 
buton cumpara stabila1

1889 edition set 100 1cm

1889 edition set 100cm

1889 edition set 100cm 2

 

 

 

 

 

 

 

 


Tipărire   Email