Nivele laser linii tip LA 180 L - Linii multiple laser

Instrumente de măsurare pentru adevăraţii profesionişti - STABILA - LA 180 L - Linii multiple laser

 
 
 

LA 180 L linii multiple cu laser: asezarea peretilor se face - mai rapid și mai precis decât oricând înainte  / 4 functii / linie vizibilă 20 m / Domeniu cu receptor până la 100 m / diode laser rosu.

• auto-nivelare cu motoras - laser linie. Profile drepte, unghiuri de 90 grade automat - cu ajustarea fină motorizata în combinație cu REC 410 receptor linie RF. Mai repede, mai precis, mai simplu.

• Cele trei linii laser verticale ale LA 180 L pot fi utilizate pentru a alinia axa și aseza spații in unghi drept, în același timp. ;

• LA 180 L Laserul multi-line STABILA poate fi utilizat si în aer liber - pentru creșterea eficienței și reducerea costurilor. Pentru utilizarea in lucrari de zidarie, construcții din beton armat  și ramă din lemn. Un partener esențial pentru autoritățile de supraveghere si control a santierului.

• Pentru toate lucrările de aspect și transferuri înălțime de interior: creșterea productivității pentru pereti despartitori, constructii metalice, lucrări de instalare și similare.

• Forma funcțională a carcasei permite laserului să fie ușor poziționat pe perete sau într-un colț. Perfect pentru trasarea zonelor cu gresie.


Nivele laser LA 180 L - Linii multiple laser

  Stabila la180l nivela laser linii multiple 1 Stabila la180l nivela laser linii multiple 3
Stabila la180l nivela laser linii multiple 2   

buton cumpara stabila1

 

 

Componenta: LA 180 L Date tehnice
LA 180 L multi-line laser Laser clasa
2
  Putere iesire
‹ 1 mW
Ochelari laser Lungime unda laser
635 nm
2 tinte plane Domeniul autonivelare orizontal
aprox. ± 5°
Carcasa din plastic rezistenta Precizie nivelare
± 0.07 mm/m
  Rectilinitate linie
± 0.1 mm/m
  Linie laser vizibila pana la
20 m*
  Distanta lucru cu receptorr** 
pana la 100 m
  Baterii incluse
4 x D 1.5 V
  Durata viata baterii
aprox. 20 h
Art. No. 18044/7 * Interior in conditii normale.
** In cazul in care linia creeata este aproximativ perpendicular, sau usor inclinat fata de axa nivelei laser, distanta de lucru cu receptor este pana la 100 m sau 40 m daca unghiul dintre instrument si receptor este mai mare de 45°.

Forma Carcasei sale permite laserului să fie ușor de poziționat în colțuri. Unghiul drept este rotit pe punctul de referință perpendicular. Nici o eroare de măsurare nu este permisa cauzata de deplasarea punctului de referință, atunci când se face alinierea laserului.

Receptorul REC 410 Line RF (optional) : permite ca unghiuri drepte să fie stabilite, la simpla atingerea unui buton. Complet automat. Doar 1 lucrator este necesar.

Stabila la180l nivela laser linii multiple 4

Accesorii disponibile optional: set acumulatori:

La180l stabila accesorii