Nivele Stabila

Instrumente de masurare pentru adevaratii profesionisti - STABILA 

Know-how-ul si experienta nu pot fi inlocuite cu nimic. La fel ca si instrumentele de masurat precise. De aceea, adevaratii profesionisti masoara cu STABILA
Toate santierele au aceleasi principii de baza: Precizie, deoarece erorile de masurare inseamna timp si bani, adevaratii profesionisti au incredere in PRODUSELE NOASTRE 
Aparate de masurat de la Stabila – instrumente profesioniste pentru mesteri adevarati de 125 ani.
Calitatea masurarii decide calitatea lucrarii. Din acest motiv mesterii au nevoie de aparate de masurat pe a caror precizie se pot baza in totalitate – in pofida vremii si a celor mai dure conditii.
  
STABILA fabrica inca din 1889 instrumente de masurat robuste, concepute pentru utilizarea profesionala, pe care le poate manevra imediat orice utilizator. Cine pretuieste calitatea, are incredere in noi.
 
Cea mai buna calitate renteaza, mai devreme sau mai tarziu. Noi credem ca mai devreme este intotdeauna mai bine, eliminand potentialele greseli, care de cele mai multe ori se manifesta sub forma unor costuri mai ridicate pentru corectii.
Fiecare mester stie ca in constructii nu este intotdeauna totul neted. Ce bine este atunci cand te poti baza pe unelte care nu esueaza nici in caz de urgenta. Imaginati-va ca nivela dumneavoastra cu bula de aer cade de pe o schela si dupa un impact atat de puternic, masoara inca la fel de precis ca in prima zi. Aceasta este calitatea STABILA! Caci nivelele cu bula de aer de la STABILA sunt concepute cu o bula fixa incorporata prin turnare care masoara cu o precizie la fel de mare si in cazul solicitarilor puternice – nu este necesara reajustarea. De aceea mesterii din lumea intreaga au incredere in nivelele noastre cu bula de aer.
La STABILA fiecare mester gaseste nivela potrivita: in functie de dorinta si aplicatie – usoara sau robusta, scurta sau lunga, pana la nivele speciale create special pentru o anumita meserie.
 

 
 Categoria - Nivele cu bula STABILA
 
Nivele cu bula profesionale Stabila
 

Categoria - Nivele electronice STABILA
 
Nivele electronice Stabila
 

Categoria - Nivele optice STABILA
 
Nivele optica OLS 26 Stabila