Metri plianti din lemn seria 700

Instrumente de măsurare pentru adevăraţii profesionişti - STABILA - metri plianti seria 700

Metrii STABILA – măsura multor lucruri din 1889

La sfârşitul secolului al 19-lea Anton Ullrich şi fratele său Franz au obţinut patentul pentru o articulaţie cu arc pentru metri plianţi, punând astfel bazele poveştii de succes a companiei STABILA.

Şi în prezent metrii STABILA reprezintă din multe puncte de vedere un standard de calitate pentru meşteri în ceea ce priveşte instrumentele de măsurat.

Material şi strat de acoperire: Pentru metrul pliant, cele mai importante caracteristici ale materiei prime sunt rezistenţa optimă la rupere şi elasticitatea.

Stratul de acoperire trebuie să reziste tuturor condiţiilor nefavorabile. Imprimarea gradată: Scala, componentă importantă, trebuie să fie clar şi lizibil imprimată, cu diferenţiere clară între zeci şi unităţi.

Articulaţiile: STABILA foloseşte în principal articulaţii din oţel rezistent pentru arcuri, care asigură o fixare perfectă şi o arcuire de durată.

Construcţia deosebită face ca articulaţiile să fie uşor de manevrat şi durabile..


Metri plianti din lemn seria 700 - STABILA

     
 metri plianti 700 Stabila  
 
 

Armat cu fibră de sticlă, îmbinări de poliamidă, construit din lemn de fag. Secțiunile consolidate, producând o suprafață mare, care este imprimata. Capetele sunt vopsite roșu. Scara de gradatii culoare negru cu zeci de culoare roșie este imprimată în mod clar și uniform.
Când este pliat, acest metru are o margine dreaptă și, prin urmare, poate fi folosit ca o rigla.
Clasa de precizie III, cu aprobare de model UE.
 
 
 
Tip Lungime Latime Sectiuni Culoare
Gradatii Art. Nr.
707 2 m 16 mm 10 Galben luminos cm/mm 01304/2
717 2 m 16 mm 10 Alb / Galben cm/mm 01328/8
1707 2 m 16 mm 10 Alb cm/mm 01334/9