Trepiede, rigle de nivelare si accesorii

Instrumente de măsurare pentru adevăraţii profesionişti - STABILA - trepiede - rigle masurare - accesorii

Stativul este unul dintre cele mai importante instrumente suplimentare la lucrările cu aparate cu laser. Cu ajutorul unui stativ şi a unui aparat cu laser montat deasupra aveţi posibilitatea – în funcţie de tipul şi înălţimea construcţiei stativului – să nivelaţi orizontal toate înălţimile de aprox. 70 cm până la 300 cm.

Riglele de nivelare sunt elemente telescopice din aluminiu care sunt folosite pentru a anula inaltimea initiala la care sa afla nivela, fata de un punct de referinta si a transmite sau a masura diferente de nivel. Pentru asta, se ataseaza cu ajutorul clemei de prindere receptoarele electronice, sau se poate face citirea direct, atunci cand se folosesc dispozitive optice de masurare.

Accesoriile sunt importante atunci cand avem nevoie sa folosim nivelele cu laser la inaltimi mai mari - suporturi de tavan sau perete, cand aplicatia necesita sa transmitem planuri inclinate - suport inclinat, sau pur si simplu pentru optimizare si marirea gradului de vizibilitate - ochelari pentru marirea gradului de vizibilitate a razei laser, tinte reflectorizante.


Trepiede - STABILA
 
Trepied BST-S Stabila

Rigle de nivelare - STABILA
 
Rigle de nivelare Stabila
 

Accesorii laser - STABILA
 
Suport perete NK 100 Stabila