Metri plianti din lemn seria 400

Instrumente de măsurare pentru adevăraţii profesionişti - STABILA - metri plianti seria 400

Metrii STABILA – măsura multor lucruri din 1889

La sfârşitul secolului al 19-lea Anton Ullrich şi fratele său Franz au obţinut patentul pentru o articulaţie cu arc pentru metri plianţi, punând astfel bazele poveştii de succes a companiei STABILA.

Şi în prezent metrii STABILA reprezintă din multe puncte de vedere un standard de calitate pentru meşteri în ceea ce priveşte instrumentele de măsurat.

Material şi strat de acoperire: Pentru metrul pliant, cele mai importante caracteristici ale materiei prime sunt rezistenţa optimă la rupere şi elasticitatea.

Stratul de acoperire trebuie să reziste tuturor condiţiilor nefavorabile. Imprimarea gradată: Scala, componentă importantă, trebuie să fie clar şi lizibil imprimată, cu diferenţiere clară între zeci şi unităţi.

Articulaţiile: STABILA foloseşte în principal articulaţii din oţel rezistent pentru arcuri, care asigură o fixare perfectă şi o arcuire de durată.

Construcţia deosebită face ca articulaţiile să fie uşor de manevrat şi durabile..


Metri plianti din lemn seria 400 - STABILA

     
 metru pliant seria 400 stabila  
buton cumpara stabila1
 
 

Avantaje vizibile imediat: cifre cu negru și zecile cu roșu ce permit o citire corecta chiar și în zonele de vizibilitate redusă și condiții de iluminare dificile. Interior comun, oferind o margine dreaptă continuă atunci când elementul este desfăcut, astfel încât elementele poate fi, de asemenea, utilizate pentru marcare. Clasa de precizie III cu aprobarea de model al UE. Cu mărcile CE și metrologie, precum și certificatul de tip UE.
 

 

 
Type Length Width Sections Colour Gradation Art. No.
407 P 2 m 16 mm 10 galben cm/mm 14556/9
407 N 2 m 16 mm 10 Natural cm/mm 14348/0
417 2 m 16 mm 10 alb / galben cm/mm 14555/2
1407 2 m 16 mm 10 alb cm/mm 14557/6