Metri plianti din plastic seria 1100

Instrumente de măsurare pentru adevăraţii profesionişti - STABILA - metri plianti seria 1100

Metrii STABILA – măsura multor lucruri din 1889

La sfârşitul secolului al 19-lea Anton Ullrich şi fratele său Franz au obţinut patentul pentru o articulaţie cu arc pentru metri plianţi, punând astfel bazele poveştii de succes a companiei STABILA.

Şi în prezent metrii STABILA reprezintă din multe puncte de vedere un standard de calitate pentru meşteri în ceea ce priveşte instrumentele de măsurat.

Material şi strat de acoperire: Pentru metrul pliant, cele mai importante caracteristici ale materiei prime sunt rezistenţa optimă la rupere şi elasticitatea.

Stratul de acoperire trebuie să reziste tuturor condiţiilor nefavorabile. Imprimarea gradată: Scala, componentă importantă, trebuie să fie clar şi lizibil imprimată, cu diferenţiere clară între zeci şi unităţi.

Articulaţiile: STABILA foloseşte în principal articulaţii din oţel rezistent pentru arcuri, care asigură o fixare perfectă şi o arcuire de durată.

Construcţia deosebită face ca articulaţiile să fie uşor de manevrat şi durabile..


Metri plianti din plastic seria 1100 - STABILA

     
 metri plianti 1100 Stabila  
 
 

Metru pliant din plastic Seria 1100 
Metru pliant din plastic modern cu îmbinări ascunse in constructia bloc Rosturile extrem durabile cu arcuri din oțel ce poate fi setat la un unghi drept. Scala dubla in milimetr,  este adanc impregnata. Când metrul pliant este desfacut oferă o riglă continua astfel încât să poată fi folosita și pentru marcare. Foarte flexibil si suplu când este complet desfasurat.
Are marcajul metrologic şi marca CE, precum şi certificatul de verificare CE a modelului. Clasa de precizie III
 
 
 
Tip Lungime Latime Sectiuni Culoare Gradatii Art. Nr.
1107 2 m 16 mm 10 White cm/mm 01701/9
1104 1 m 13 mm 10 White cm/mm 01704/0