Rulete deschise pe cadru tip LBM 1000

Instrumente de măsurare pentru adevăraţii profesionişti - STABILA - Ruleta LBM 1000


Ruleta tip LBM 1000  - STABILA

     
 Ruleta 42 Stabila  
 
 
buton cumpara stabila1

LBM 1000 Fibreglass
 

LBM 1000 Fibreglass – ruleta pe cadru, banda fibra sticla. Flexibil de utilizat datorită cârligului universal. Scala metrica, in cm.

În calitate de profesionist cu experiență care măsoară distanțe lungi, aveți nevoie de o bandă de măsurare care să fie la înălțimea provocărilor în fiecare zi. LBM 1000 FIBERGLAS combină mai multe avantaje: cadru în Y rezistent la spargere, bandă ușoară și robustă din fibră de sticlă și cârlig universal care oferă o gamă largă de opțiuni de montare. În funcție de aplicație, puteți selecta cârligul metalic pliabil cu acoperire STABILA SPIKES, ochiul integrat sau inelul mare din plastic cu crestătură. Manivela comutabilă asigură că este potrivită pentru utilizatorii stângaci și dreptaci.

Avantajele produsului

  1. Banda robustă a bobinei Y-open cu scară metrică din plastic PC/ABS protejează banda de impacturi puternice.
  2. Mâner ergonomic cu prindere moale pentru utilizare ușoară.
  3. Bandă din fibră de sticlă rezistentă la uzură – deteriorarea cauzată de îndoirea benzii este prevenită prin STABILA KINK PROTECTION.
  4. STABILA UNIVERSAL SPIKES HOOK: gamă de opțiuni de montare datorită cârligului SPIKES pliabil cu ochi integrat și inel mare din plastic rezistent la spargere cu crestătură, oferind o prindere sigură atunci când trageți banda.
  5. Acoperire STABILA SPIKES pentru a preveni alunecarea pe suprafețe netede și atunci când se măsoară pe distanțe mai mari.
  6. Ochiul integrat în cârlig înseamnă că fixarea poate fi eliberată rapid.
  7. Schimbarea manivela STABILA – manivela poate fi comutată cu ușurință de la utilizarea cu mâna stângă la cea pentru dreapta.
  8. Inel inteligent din plastic: adăugare simplă la lungimile măsurate – 2 cm între punctul zero și crestătura, 5 cm între punctul zero și începutul inelului.
  9. Punctul zero este la începutul clemei benzii.

Exemple de aplicații
Ruletele de masura lungi sunt instrumente de măsurare indispensabile pentru utilizarea zilnică – pentru toți profesioniștii care trebuie să efectueze măsurători pe distanțe lungi.

Date tehnice
Tip de scară Unilaterală
Scalare   cm
Începutul măsurări     W (de la marginea carligului)
Clasa de precizie    ES Clasa III
Aprobare model
Cârlig    Cârlig universal

Lungime 
30 m
50 m
Latime
13 mm
13 mm
Art Nr. 
19662
19663

 

 

 

 42 P STABILA
buton cumpara stabila1
LBM 1000 STEEL
 

LBM 1000 ruleta cu banda pe cadru, carcasa deschisa, banda de oțel, scară metrică.
Flexibil de utilizat datorită cârligului universal.

În calitate de profesionist cu experiență care măsoară distanțe lungi, aveți nevoie de o bandă de măsurare care să fie la înălțimea provocărilor în fiecare zi. LBM 1000 STEEL combină mai multe avantaje: cadru în Y rezistent la spargere, lamă robustă din oțel pentru a proteja cântarul și cârlig universal care oferă o gamă largă de opțiuni de montare. În funcție de aplicație, puteți selecta cârligul metalic pliabil cu acoperire STABILA SPIKES, ochiul integrat sau inelul mare din plastic cu crestătură. Manivela comutabilă asigură că este potrivită pentru utilizatorii stângaci și dreptaci.

Avantajele produsului

  • Banda robustă a bobinei Y-open cu scară metrică din plastic PC/ABS protejează banda de impacturi puternice.
  • Mâner ergonomic cu prindere moale pentru utilizare ușoară.
  • STABILA NYLON-WRAP extrem de rezistent la uzură protejează banda împotriva coroziunii și abraziunii.
  • STABILA UNIVERSAL SPIKES HOOK: gamă de opțiuni de montare datorită cârligului SPIKES pliabil cu ochi integrat și inel mare din plastic rezistent la spargere, cu crestătură, oferind o prindere sigură atunci când trageți banda.
  • Acoperire STABILA SPIKES pentru a preveni alunecarea pe suprafețe netede și atunci când se măsoară pe distanțe mai mari.
  • Ochiul integrat în cârlig înseamnă că fixarea poate fi eliberată rapid.
  • Schimbarea manivela STABILA – manivela poate fi comutată cu ușurință de la utilizarea cu mâna stângă la cea pentru dreapta.
  • Inel inteligent din plastic: adăugare simplă la lungimile măsurate – 2 cm între punctul zero și crestătura unghiei, 5 cm între punctul zero și începutul inelului.
  • Punctul zero este la începutul clemei benzii.

Exemple de aplicații
Ruletele lungi sunt instrumente de măsurare indispensabile pentru utilizarea zilnică – pentru toți profesioniștii care trebuie să efectueze măsurători pe distanțe lungi.

Date tehnice
Tip de scară Unilaterală
Gradatii   mm
Începutul măsurării  W (de la marginea de montare)
Clasa de precizie  EC Clasa II
Aprobare proiect Da
Cârlig Cârlig universal

Lungime 
30 m
50 m 50 m
Latime
13 mm
13 mm 13 mm
Art Nr. 
19664
19667
19653

 

 LBM 1000 fibra 1

 

anwendung 2 lbm1000 9c8c35ef

anwendung 1 lbm1000 2a4944d8

anwendung 3 lbm1000 564443f8

anwendung 4 lbm1000 6027347e